MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla sakal filan yok zaten.. Sadece biraz bıyıklar var, onlarda 2 haftada uzuyor.. yani şimdilik bir sorun yok gibi.. ancak ilerde makineyle alsam bile, bu eskiden yaptığım şeyin etkisi olur mu diye düşünüyorum. Çok sık sakallı olmak kötü bişi..
Eğer olsaydı şimdi olurdu , Şimdide zaten 2 haftada bir bıyık ve yüzünde ki sakallar uzuyor diyorsun. Demekki hiç etkisi olmamış. O yüzden kafan rahat olsun.

+ Bu yaşta senin yüzünde tüyler max 3 günde tam olarak çıkması lazım , tüyü geçtim sert kıllar olması lazım. Sen diyorsun 2 haftada toparlıyor , demekki çok iyi. Makina ile almaya devam et , sakın sapma yolundan. Yoksa ilerde her berbere girip " abi bir sakal traşı olacağım" diyemezsin. Bir Kasap berber vardır , bir de gerçekten adıyla berber vardır.

Kasap berber ; Yüzünü kan bere içerisinde bırakır. Traş bittikten , losyon krem pudra sürdükten sonra sıhhatler olsun dedikten sonra , senin yüzün deli gibi yanar.

Berber ise ; mis gibi sinek kaydı traşını sakalına göre alır , zorluğunu bilir. Hiç bir yanma hissetmeden çıkar gidersin.

Bunları bilerek söyledim , Şimdiden kork ve sakal traşı olurken çok dikkat et.

Not: Berberim.