Spam olduğu için değil de yeni domain reglemiştim 1 tane, sonra 2 tane daha regledim, 2 gün sonra bilgilerin çoğu doğru olmasına rağmen hesabı locked(kilitli) yapmışlar, defalarca uğraştım, bütün domainlerin parasını otomatik kredi kartına iade etmişler ama sonraki 2 domaini silmişler 1ini kaydettim başka yerden, ama ilk reglediğim aylardır beklediğim domaini silmeyip kendi üzerlerine geçirmişler, whois'de kayıt olarak benim kaydettiğim tarih var.

Sakın domain almayın godaddy'den!!!
, domaininize el koyup satışa çıkarıyorlar kafayı yersiniz, doğru düzgün cevap da vermiyorlar 2 defa tarattığım kimliği gönderdim, açıkladım konuyu döşedim ama sonuç yok 4-5 gündür. Bari hesabı açmayacaksınız silin dedim domaini, ben aldım o domaini siz değil dedim, satışa çıkarmayın, şu ana kadar düzgün bir cevap yok.

Siz siz olun ucuz falan diye belki aylardır düşmesini beklediğiniz veya kafa yorup bulduğunuz domaini bunlara(GoDaddy) kaptırmayın!

Ben ilk domainimi alamazsam şikayet edip alabileceğim yer var mı arkadaşlar, icann'a şikayet falan nasıl ediliyor?