Merhaba.
Uzun bir sürenin ardından yeni bir konu ile buradayım. Geçmiş olan bu uzun süreç içerisinde ne yaptım ?
Çok çalıştım. (:
Buğrahan GÜNGÖR, yani ben askere gidiyorum nasip olursa Aralık celbinde. Lakin, piyasada kalacağımı ve askerlik süreci içerisinde yapacak olduğum bütün uygulamaları ekibimin devam ettireceğini belirtmeden geçmek istemedim.
Zira, askerlik süreci tam 5,5 ay. 5,5 ay içerisinde Seo için yapılabilecek pek çok uygulama mevcut ve ben bu uygulamaların temellerini atıp gideceğim. Peki, 5,5 ay ben olmadan nasıl devam edecek bu iş ?
Gün içerisinde bir Seo çalışması için ayırdığım süre ortalama 5 saat. Yaptığım periyodik işlemler, takip etmem gereken belli başlı yerler, sistematik olarak yapılması gereken şeyler vs derken ortalama çalışma süresi bu.
5,5 ay boyunca işlerinizi takip edecek bir ekip bulunacak. Elimden geldiğince telefon görüşmeleri yapacağım, uygulama takiplerini yapacağım. Ne kadar başarılı olurum bilmiyorum, ilgili konu canımı çok sıkıyor lakin dilerseniz 12 Aralık tarihine kadar, dilerseniz senelik çalışma tekliflerine açığım.
Şu konuyu belirtmeden geçmek istemiyorum, bu forumda gördüğünüz 3 kuruşa 5 köfte misali iş yapan "seocu" ya da sağda solda makale okuduktan sonra "seocuyum" diyen çocuklar gibi 300 liraya 400 liraya iş almıyorum. Ücretlendirme ile ilgili bilgi almak istiyorsanız :
- Site adresi
- Çalışma yapılmasını istediğiniz kelime / kelime grupları
- Sıralama beklentiniz
- Bütçeniz
İlgili şekilde mail / özel mesaj / telefon aracılığı ile bilgilendirme yaptığınız taktirde ücretlendirme ve ödeme konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Bizim ekmek teknesinde 1 çiğ börek 1 lira, 2 çiğ börek 2 lira.. 3 kuruşa 5 köfte ne yazık ki yapmıyoruz.
Referans : ( Listeye eklemeyeceğim siteler mevcut o yüzden daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum. )
İlgili kelimelerin tamamında ilk sayfa.
- Araba Oyunları
- Kral Oyun
- Play Game
- Yerden Isıtma
- Barbie Oyunları
- Boyama Oyunları
- Yemek Oyunları
- Oyun Oyna
- Oyna
- Araba Yarışı
- Güzel Sözler
- Lazer Epilasyon
- Antalya Yerden Isıtma
- Elektrikli Yerden Isıtma
vs vs..
İletişim için :
Telefon : 0532 384 77 07
Mail :
Seo@programmer.Net http://www.seonline.net
Buğrahan GÜNGÖR
Saygılar, sevgiler.
Not : - ***** ve Sohbet siteleri ile çalışma yapılmamaktadır.