Elimdeki iş fazlalığından eub'a iş pasladım. Tasarımı alıp parasını yolladım.Yapamadığımdan değil.
Ayrıca evet başlayalı 12 ay oldu, çömez sayılırım daha, ama tozunuzu attırdığım kesin.Hava attım gene bak
Sen etrafın tozunu al , temizlik görevini üstlenecek bir elemana ihtiyacımız vardı zaten.
Sen PS yi playstation sanarken biz tasarım yapıyorduk abicim. Hava atacak başka birilerini bulman gerekiyor.
birşeyler ima edilirken bence düşünülmeli yada kişilere sorulmalı diye düşünüyorum. 2 aydır ciddi şekilde maddi sorun yaşıyorum. umut arkadaşımız bu durumdan haberdar ve sağolsun bana geçtiğimiz 1 hafta içerisinde bir çok iş getirdi. bunun karşılığında bu şekilde bir adet itrader kullandım.
burda tasarım yapan kişiler niye seviyelerini kendileri belirlerlemeye çalışır ki. birakın müşterileriniz bunu belirlesin. gerçi durumlar ortada, ama susmak iyidir bazen.
Eyüp sen de biliyorsun neyin ne olduğunu. Uzun geçmişimiz var burada. Gelip artistlik yapacak kişiler değil bunlar. Müşterilerin belirlemesi gerekiyor tabii ki iyi olup olmadığımızı ama şarlatanlara meydan bırakacak değiliz.
KONUYA SON MESAJIMDI. HERKES İŞİNE BAKSIN.