Ben arkadaşın değindiği noktalara yürekten katılıyorum. bugün ne yazık ki reel sektörlerde de esnaflık yapan arkadaşlar daha iyi bilir olmadık işler peşinde koşuyor insanlarımız.. burada da botnet saldırıları, spam vs bunlar nedir Allah aşkına bizim dinimizde de, geleneklerimizde de bu tür haksızlıklara, insanlık dışı uygulamalara yer yoktur. bunlara rekabet diyemez kimse rekabet = rağbet = yoğunlaşma demektir rekabet eden insan işine yoğunlaşır rakip gördüğü siteye saldırmaz kendi işine bakar inşallah bu yönde yol alırız hep beraber..

tabuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne kadar ülkemizdeki bir kısım insan topluluğu bunu kabul etmese de, şuan ülkemiz bir 3. Dünya ülkesidir. Peki 3. Dünya ülkesi nedir?

3. Dünya ülkesi = Fakir Ülke

Böyle bir ülkede, paranın söz konusu olduğu bir sektörde, nasıl olurda etik davranışlar bekliyorsun bunu pek anlayamadım açıkçası Senin anlatmak istediğini ve iyi niyetini anlıyorum fakat bunu bende zamanında gündeme getirdiğimde; "Ben bu sektörden ekmek yiceksem, önümde rakip diye duran sitelere taviz vermem, basarım spam'ı " diyen bir zihniyetle karşılaştım ve bu Dünya'yı sen mi kurtarıcan be Cellocan diyip susmaya karar verdim.
Ben de onlardanım diyebiliyorsun yani.. Ülkemiz birbirinin ağzındaki ekmeği çalacak kadar fakir bir ülke değil. o kadar fakir bir ülke olsaydık yine çalmaz bölüşürdük şükür ki o durumlarda değiliz..

Bende konuyu açan arkadaştan esinlenerek herkesin bildiği bir ata sözünü söyleyeyim; "Birlikten Kuvvet Doğar" herkese kolay gelsin.