Çok sevdiğim ve üzerine düştüğüm bir mobilya-dekorasyon sitem vardı. Sitemin adresi bazı bloglara se *, claire , room gibi etiketlerle eklenerek sitemin sandboxa girmesine sebep olunmuştu. Beni yakından tanıyanlar başıma gelen olayları biliyordur. Ben de siteme bu şekilde saldıran kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Daha önce yapacaktım fakat işlerimin yoğunluğundan anca bugün gidebildim. Bilişim suçlarındaki yetkililer gerçekten çok ilgili ve kendilerini geliştirmeye çalışan çok iyi niyetli kişiler , sağolsunlar oldukça fazla yardımcı oldular.Ülkemizde bilişim hukukunun gelişmesi falan gibi genel konular üzerinde de lafladık tartıştık,davadan öte ülkemizde böyle insanların da yaşadığını görmek oldukça moral verici oldu

Verdiğim dilekçenin kişisel bilgiler dışındaki kısmını yazayım . İşine yarayanlar olabilir.
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAN : XXX XXX XXX XXX
SUÇ TARİHİ: 01.09.2010
AÇIKLAMALAR :
www.XXX.com internet sitemin ortalama günlük 800-1000 paralelinde ziyaretçisi var idi ve ziyaretçilerini Google.Com arama motoru sayesinde almaktaydı. Sitemin adresi bazı kötü niyetli sitelere benim istemim dışı eklenmek suretiyle Google'ın sitemi engellemesi sağlanarak,siteye giren ziyaretçi sayısı düşürülmüş ve sitemin google kaydı tamamen silinmiştir. Sitemin adresi bazı blog sitelerine se* , CLAIRE , ROOM gibi sitemle alakası olmayan ve tamamen siteme zarar vermek amacıyla yazılan etiketler ile eklenmiştir. Daha sonra ise sitemin adresi bu eklenen sitelerden kaldırılarak Google'ın sitemi tamamen zararlı içerikli bir site olarak görmesi sağlanarak sitemin ziyaretçi sayısının kalıcı olarak düşmesine sebep olunmuştur.
KANITLAR :
www.xxx.com adlı internet sitemin adresinin eklendiği internet siteleri
www.backlinkwatch.com gibi dünyaca ünlü siteler tarafından görüntülenmektedir. Kötü niyetli olarak eklenen linklerden bazıları şöyledir :
http://xxx http://xxx http://xxx
Sitemin adresi bu internet sitelerine eklendikten sonra kaldırılmış ve kalıcı olarak sitem hasara uğratılmıştır.
Sitemin Google kaydının silindiği ve de ziyaretçi sayısının kalıcı olarak düştüğü gün r10.net adlı internet sitesi üstünden xxx rumuzlu kişi tarafından sitenin benim olup olmadığına dair imalı bir mesaj aldım. Aynı şahısla daha önce bir tartışma yaşamış olmam siteme yapılan saldırının o şahıs tarafından yapılmış olduğu bulgularını kuvvetlendirmektedir.xxx rumuzlu kişiyle olan konuşmalarım ekte ve dava dilekçesinde de bulunmaktadır.
xxx rumuzlu kişinin site yönetimince verilen ip adresleri şöyledir.
xxx
xxx
xxx
xxx
xxx
İSTEM : Siteme verilen zararla ilgili olayın araştırılmasını ve kararın da gerekli kanun hükümlerince verilmesini arz ederim.
EKLER : Bir CD içinde 4 adet kanıt niteliğinde resim.