bizde 2 maçtır falan izliyoruz daha öncesinde sakattı. Bak Mustafha, burda rakip takım taraftarları olabiliriz fakat biraz lütfen saygılı olalım. yani göremedim fln demen tamamen konuyu provake etmen anlamına geliyor. Eğer göremedim diyorsan baştaki videoları izlemen de belki fikir sahibi edebilir seni. Ama dediğim gibi gerçekten göremedim diyorsan yinede top sürüş tekniğini, adam eksiltmesini ve birebirde etkililiğini objektiflikle uzaktan yakından alakan yok demektir. Ama ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Bir tür çekememezlik diyoruz buna. Q7 geldi beşiktaşa. Adama kim ne derse desin adam futboluyla herkesi hayran bırakıyor. Yani saygı duyulacak bir oyuncu. Onun gibi bazı futbolculara saygı duymaya davet ederim
Dostum dogru söylüyorsun ben Quaresma´ya saygi duymuyorum ama Fener macinda birsey yapamadi benim icin bir hic o .. okadar göklere cikardilar sanki dünyanin en iyi oyuncusu

ama ne yapti .. onun yaptigini selcuk bilica´da yapti .. bu yorumuma karsi cikan varsa macin özetini gösterelim bakin Dia neyapmis Quaresma neyapmis