Casper almamanızın en önemli nedenini söyliyeyim. İşciliği çok kötü. İçindeki parçalar iyi olabilir ama dış malzemesi ve işciliği felaket. Zaten bu yüzden ucuz. Kasası ve dış malzemesi çok kötü. Çok dikkatli kullanmanız gerek yoksa uzun süreli kullanamazsınız. Sık kullanımlarda klavyenin üstündeki yazılarda siliniyor. Hp tavsiye edenler olmuş. Kesinlikle hp önermiyorum. Bende bir hp kullanıcısıyım pavillion serisi laptop kullanıyorum. Felaket derecede ısınıyor. Bilgisayarın sol üst köşesi ( ekran kartının olduğu bölge ) herzaman boşlukta duruyor yoksa makinenin altına el değmiyor. Oyun felan oynayacak olursan ve altını dediğim gibi açık bırakmazsan 5dk sonra ısıdan cpu makineyi kapatıyor. Teknik servisleri ve müşteri hizmetleri rezalet. Bilgisayarı tam 4 kez servise webcam arızasından gönderdim. Ben gönderiyorum adamlar alakasız işlemler yapıyor bana bozuk olarak geri dönüyor. Arıyorum müşteri hizmetlerini detaylı incelemeleri için not düşüyoruz diyorlar 2 hafta sonra pc geliyor gene arızalı. Müşteri hizmetlerinde teknik servis elemanı diye oturttukları adama onarım dersi veriyorsunuz. Tabi en sonunda kendi işimi kendim hallediyorum teknik servise binbir çabayla ulaşıp müdürleriyle görüşüyorum ve ürünümü zorlada olsa araya hp'yi sokmadan tamir ettiriyorum. Özetlemek gerekirse Casper ve Hp UZAK DURUN.