Xen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkes photoshop bilir ama herkes oturup özgün çalışmayı bilmez
Sizin mesajlarınızı postlarınızı artık gerçekten kaile almıyorum her konumda aynısını yapıyorsunuz herkes alıştı artık Türkçeyi düzgün kullanamayan bir adam olarak ne hakla gelip benim konuma cevap yazıyorsunuz önce konuşmayı öğrenin ki hadi kötü konusun ama bari yaptıgınız tasarımlarda düzgün yazın bozmadan yazın. Kusurlarınızı sayarsam bitmez adam gibi takılın forumda. Haddinizi bilin çalıntı varsa gösterin diyorum gösteremiyorsunuz anca boş konuşuyorsunuz. Bi menü gradient ver üstüne yazı yaz altına flash altına paketler sizin tasarım anlayısınız bundan ibaret ve hepsi aynı türde . Şablonlarım aktifbilisime benziyorda olabilir ancak bu tasarım hiçte benzemiyor ve hiçbir çalıntı yok. Sizin gibi kalitesiz biriyle tartısmayacagım. Birdaha konularıma post atmayın agzımı bozarsam zararlı ben çıkarım ikimiz içinde hayırlısı bu. Hadi kal sağlıcakla.

DarkMental adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yeni bir tema yapılmalı mağduriyete uğrayanlar için.
Kardeşim yaşına göre bi yorum yapmışsın gerçekten ne dediğini anlamadım bile ne mağduru kimse magdur değil tek kişiye satılacak ve satılmadı bile tema mağdurluk bir durumda yok bugun r10 da herkes beni mi buldu ugrasacak ?

Boş yorum yapacak şimdiden konuyu terketsin lütfen.