zuzurapper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size katılıyorum bence önce bir görüşün çalıntı gibi durmuyor pekte
garipserseri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adnan Özkan
fearmycombo@hotmail.com

25/09/2010 14:31
Merhaba , 250 mb Linüx Hosting , 150 Kişilk Radyo Hosting ve 1 Adet Domain Ücreti Olan 37 Tl Banka Hesabınıza Yatırılmıstr..

bu kişi radyohost.net müşterisidir kendilerine uşlaştımızda destek talebi radyohost.net üzerinden gönderilmiştir

Adnan beye gönderilen email vede aldığımız cevapta aynen yazılmıştır

Merhaba , radyohost.net adresinden 1 adet domain : radyoedincik.com = 15 Tl , 250 mb linüx Host = 12 Tl , 100 kişilik Radyo Host = 10 Tl Toplamda = 38 Tl Ediyor,, 24,09,2010 Tarihinde Sipariş verdim , ve 25,09,2010 tarihinde Banka Havalesi İle 38 Tl Yatırdım , Daha sonra Ödeme bildirimi yaptım ve kontrol ettiler ödemelerimin geldigini soylediler , Bana ödendigine dair mail yolladılar,, Domain Ve Hostlarımı Actılar , ama su anda small paket faturası ödenmemiş görünüyor , Yani ben alısverişimi yaklasık 5-6 gun once yaptım sizinle alakası yok ,, Bana bir mail geldi ödenmemiş görünen fatura ile ilgili o yuzden size mail attım sebebini öğrenmek için ..

--------------------------------------------------------------------------------
From: sadecesanal28@hotmail.com
To: fearmycombo@hotmail.com
Subject: acildir lütfen servertescil.net
Date: Tue, 28 Sep 2010 20:45:44 +0300

iyi aksamlar bize bugun server tescilden bir ödeme yaparak işlem yaptınız vede faturanızı ödediğiniz halde acık göründüğü konusunda email gelmiştir
biz server tescili satın almış bulunmaktayız lütfen bize 0531 653 49 28 nolu telefondan acil ulaşın Muzazffer bilişim internet hizmetleri olarak biz size bu sekilde bir satış yapmadık sitenin eski sahipleri sizi dolandırmış olabilir acil olarak dönüş yapınki sorunu çözelim

Kemal can

en uygun fiyatlarla radyo host sadece bizde
www.muzafferbilisim.com
destek için: destek@muzafferbilisim.com
satış : satis@muzafferbilisim.com
bilgi : info@muzafferbilisim.com

dilerseniz resimlerinide koyabilirim bence insanları fazla iyi tanımıyorsunuz ama olsun zararın neresinden dönerseniz kardır

bu sitenin eski sahipleri satmıstır dediniz eski sahipleri bize sattığında biz temamın tüm işlevini aktif bilişeme değiştirdik orda bulunan bircok resimler aktif bilişim tarafından sonra eklenmiştir neyse biz kereken acıklamayı yaptık bundansonrası tamemn sizlere kalmış

yukardaki acıklamalar sizin içinde yeterlidir isterseniz resim olarakta verebilirim kanıtları bu arakdas herkese satmıs olabilir bunu anlarım fakat bu tema ilk aldığımızda bu sekilde değildi vede bir cok fonksiyonu calışmamaktadır
ben buraya sadece tema benzerliği için acmadım konuyu kendi müşterilerinin radyohost.net adresinden gönderdiği destek taqleplerinide belirtim vede orjinalleride hala bulunmaktadır dediğim gibi resimleride burayakoyabilirim tabi hala kanıt arıyorsanız

vede mehmet arkadas bu temayı herkese sattı ise zaten emailler server tescil adına gider destek@muzafferbilisim.com email adresine değil biraz dikkatli okuyun lütfen konuyu

bu sekildeki insanlar oldukca bizler daha cokkkkkk tırmalarız