Merhaba arkadaşlar,

www.kampussozluk.com/index.php adresinde bulunan sözlük scriptinde bazı eksikler mevcut. Scripti yapan arkadaş sağolsun 1 kasıma kadar güncelleyecek scripti fakat benim pek zamanım yok açıkçası.

Şimdi giderilmesi gereken eksiklikleri yazayım:

Alıntı
-Birkaç gün Önceden açılmış olan bir başlığa entry girilince Sol frame'de gözükmüyor hiçbirşey. Sol framede sadece "bugün" girilen başlıklar gözüküyor.

-Normalde sözlük scriptlerinde arama kutusuna önceden açılmamış bir başlık yazılınca "böyle bir başlık yok." yazar ve hemen altında başlığı açmanız için entry kutusu bulunur. Fakat bu scriptte bu özellik yok. Başlık Aç butonu kullanılıyor başlık açmak için.

-Şükela butonları yok(beğen yazısı var sadece)

-Özel bir mesaj gelirse yan kutuda mesaj geldiği belli olmuyor. (sozlukspottaki gibi kutu farklı renk almalı)

-Uzun bir entry girerken paragraf paragraf yazmamıza rağmen yazıyı yayınlayınca hepsi birleşik çıkıyor yazıların. <p > </ p> kodlarını kullanmak zorunda kalıyoruz.

-Yazar isimleri üzerine tıklanmıyor. Sozlukspotta yazar ismi üzerine tıklayınca o yazarın en çok beğenilen entryleri, en beğenilmeyen entryleri, son yazdığı mesajlar vs. özellikleri bulunmaktaydı. bu scriptte yok.

-Entry girince girdiğin entrye otomatik yönelndirmiyor, girdiğin gibi kalıyorsun öyle. Yada üye kaydı yapıp gönder tuşuna basıncada o sayfada kalıyorsun,anasayfaya gitmiyor. Yönlendirme eksikleri mevcut.

-Gelişmiş istatistikler yok.

-Çevrimiçi üyeler özelliği yok.

-Ayrıca çok önemli değil ama admin ve moderatör butonları yok.
Kısacası anlatmak gerekirse, bu scriptin eksik yanlarının da tamamlanıp sozlukspot gibi özelliklere sahip bir script olmasını istiyorum.

Siteye girip eksiklikleri kendi gözlerinizle inceleyebilirsiniz.

Ben kısa sürede bu eksiklikleri gideririm diyen arkadaşlar var ise,

İşi en geç ne kadar sürede bitirebileceklerini, abartılı bir fiyat vermeden yazarlarsa sevinirim. Fiyat teklifiniz uygun gelirse eğer sonradan msne ekler konuşuruz.

Eksikliklerin hepsini değilde şunu şunu, şu kadara düzeltebilirim diye de teklif verebilirsiniz.

Saygılarımla.