Arkadaşlar, son 2 aydır bu siteyle yatıp kalkıyorum, inanın uğraşmaktan işlerime mani olduğunu anlayıp satmak için postu yayınladığımda benimle ilk temasa geçen arkaşadalar bilirler, moralim çok bozuk olduğu için adamların tekliflerini bile beklemeden tersleyip gitmiştim. çünki gerçekten 2 aydır çok uğraştırıyor bu site beni. güzel iş yapsın, iyi seo rakamları çıksın, iyi hit alsın diye baya uğraştım. siteyi arkadaştan aldığımda site sıfırdı, ilk ayda sitenin hitini uçurdum ikinci ayda zaten tavan yaptı. satmaya kalktığımda sanki ilk arabamı satarki gibi üzüldüm.
neyse...
işin özü, register zamanı kısa olsa bile, satın alınan linklerin %10 bile daha google da görünmeyen, GERÇEKTEN seo olarak çalışılan, forums.digitalpoint de hisdistanlı seolara bir sürü para dökülen, potansiyeli yüksek bi domain ve site.

son aylarda baya çalıştım, referandımda 19 saat çalıtım, site yüzünden kafam sürekli meşgul oldu, asıl meşgul olduğum işi engellemeye başladı.

Yıllık iznimi alacağım bu haftalarda, tatile çıkıp rahatlamak, kafamı dinlendirmek istiyorum.

Statlarda görürsünüz ki 9 eylulden sonra sürekli server problemleri yaşıyorum. yukselmesi gereken hitler yukselemiyor, googe ziyaretçi gonderiyor, server yanıt vermiyor, server sorunları yaşamasa hitler en az ortalama 60K olurdu, garanti.

nesse mesaim başladı. işlerimiz de bu aralar yoğun. artık top sizde, kafamı sulandırmak istiyorum derseniz talip olup teklif verebilirsiniz. x)

herkese hayırlı sabahlar...