Yazılımı 3 ayda tamamlanan, tasarımı ve sloganına varıncaya kadar yarışma ile belirlenen, yalnızca sitesi olan insanlara hitap eden www.webge.net için kurumsallaşmış şirketlerden sponsorluk teklifi bekliyorum...

Sistem ne işe yarar:
Sisteme kaydolan sitelerin otomatik olarak alexa,pagerank,index gibi bilgilerini kaydeder ve belirli sürelerle günceller...

Daha sonra yazılmış olan makaleleri sistemde değişime tabi tutarak kısa zamanda kaliteli seo yapma olanağı verir.Kısaca böyle özetliyorum projeyi...

Uzun süredir yazılım aşamasıyla ilgileniyoruz, Allah'ın izniyle önümüzdeki hafta aktif olarak kullanmaya başlayacağız, yazılım aşaması bitti yalnız tasarımın tam entagrasyonu bitmedi...

Seo sponsorluğunu ilk ay Doğan medya grubu üstlendi, en çok değişim yapan üyelerimize

- Bilgisayar
- Cep Telefonu
- Mp4 player
- Taşınabilir harddisk

gibi hediyeler vereceğiz(ilk 10 kişiye)
Ayrıca r10 da profesyonel şekilde reklam vererek sistemi ve getirdiklerini anlatarak, sitenin ve alt yapının tanınmasını ve büyümesini kısa sürede sağlayacağız İnş.

Site tamamen ücretsiz olup sürekli geliştirileceği, her ay düzenlenen yarışmalarla katılımın maximum seviyeye çıkarılacağını belirtmek isterim, şahsen seo danışmanlığı yaptığım için sponsor bulmakta zorlanacağım!

İlk ayda 1000 üye sitenin katılmasını tahmin ediyoruz, hali hazırda beta sürecinde 200 siteye kadar katılım hazır, yalnızca site sahibi kişilere hizmet verdiği için ana sponsorununda bir hosting firması olması gerektiğini düşündüm...

Şu anda kullanmakta olduğum bir sanal sunucum zaten var, ama ilerleyen zamanlarda saldırı v.s. gibi durumlara karşı bunu daha profesyonel bir yere taşımayı planlıyorum, sponsor olacak firmaya banner haricinde her türlü destek verilebilir, bu 2 tarafın karşıklı tutumuna bağlı bir olay...

Vizyonu olan ve yenilikçi bir firma çıkarsa çalışabiliriz...

Hayırlı işler

Özay Demir
Kurumsal seo danışmanı