S.a
Hayırlı Geceler
Bymetanet abimizde ödeme yapılıp hizmet alınmıştır.
Gerekli ayarlamaları ve püf noktalarını anlatmıştır.Konuyu ilk açtığı gün kendisi ile tanıstım herhangi bir ödeme yapmadığım halde gayet mütavazi bir şekilde yardımcı oldu.Daha sonra hizmet alma talebinde bulundum kabul etti ve şuan yapacağım gerekli adımları biliyorum zaten takıldığım yerde gerekli desteği veriyor sağolsun.
Hep beleşe alısmıs insan parasız birşeyler yapmaya çalısyor hizmeti alıyor işi öğreniyor kazanmaya başlıyor sonra bir bakıyorsun sana kafa tutar olmuş dün usta diyenler bu gün usta benim sen ne öğrettin ki diyor.
Yani parası olan düdüğü çalıyor arkadaşlar.Zaten kendinize güvenmiyorsanız bu işe girmeyin.Sizi zorlayan yok teklif var ısarar yok.
Üç günde kazandıracağım diye bir vaatde bulunmadı bana düzenli ve kademeli olarak detayları anlattı o şekilde devam ediyoruz.
Ticarette risk alamıyorsan laf kalabalığına hiç gerek yok.Şimdi siz dersiniz bu post atan kişi akrabasıdır veya arkadaşıdır övüyor diye.
Hiçbir akrabalık veya reelden bir arkadaşlık bağı yoktur vurgulamak istiyorum.
Yukardaki eleştirlerim herhangi bir kişiyi hedef alarak yapılmamış olup genel anlamda izah ve bilgilendirme anlamında söylenmiştir.
Hakkınızı helal edin.
Helal kazançlar.