Dofollow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağol önerilerin için. gezmeye gitmiyorum acıkcası bi bayan arkadas için gidiyorum. ordu güzel bilirim orayı. giresunu hiç bilmem nasıl biyerdir vs sadece insanları iyi değilmiş( dogruluk payı varsa tabi)o yüzden yardım isteyim dedim. günü birlik gideceğim zaten gece dönerim.
Valla kardeş o kadar çok gezdim ve şehir tanıdım ki.. Giresunun insanları iyi değil diyenin o kişisel fikri. Neye göre ve ne kadar iyi değil. Ben Osmaniyede doğdum büyüdüm. Giresuna geldim. Sonra daha başka pek çok şehir gördüm, pek çok memleketten insan tanıdım.

İnsanız sonuçta. Kimine göre iyi, kimine göre kötü ama..Genel olarak Giresunun insanı iyi değil diyen haksızlık eder. Ben atıyorum ankaraya gittim ve bana çok soğuk geldi insanları. Çünkü oralı değilim ben. Kültür farkı var arada. Şimdi onlar gibi değilim diye onlara iyi değil mi demem lazım ?

Giresunlu olmayanın da giresunluyu sevmemesi normal. Arada kültür farkı var demek ki..İyi değil diye kategorize etmeyelim Giresunluyum kanıma dokunii

Ay çok uzattım ama

Hava güzel, ince giyinin ama yanınıza muhakkak kapişonlu sweet falan alın ya da yağmurluk..

İyi gezmeler