teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten çok yakınlar mesafe olarak. Minnacık giresun'da uzak olması beklenmez gerçi

Giresun kalesi var gezilebilecek tek gezinti yeri. Bir de Zeytinlik mahallesi egzotik güzel bir yer. Yürüyüş farklı olabilir sizin için.

Balık seviyorsanız en lezzetli balık masası için ayvasıl'da şoray balık lokantasını ziyaret edebilirsiniz.

Sahil şeridi çok hoştur. Deniz kıyısında yürümek hoşunuza gider. Uğur böcüü'nde de köfte ekmek yersiniz tadına doyulmaz..

Giresun pidesi de yersiniz her yer pideci.

Gazi caddesi var işte, orda güzel cafeler var. Benim bildiğim ve yaklaşık 15 senedir gördüğüm pek bir gezilecek yer yok açıkcası. Zamanınız varsa atlayın ordu-giresun otobüsüne 50 dakka falan mesafe. Orduya geçin. Orası da çok güzel. Orda da gezebilirsiniz.

Yaylalar var ama mevsim de yayla mevsimi değil ki. Kümbet yaylasına çıkılabilir eğer çok merak ediliyorsa üşünür, dönülür.
sağol önerilerin için. gezmeye gitmiyorum acıkcası bi bayan arkadas için gidiyorum. ordu güzel bilirim orayı. giresunu hiç bilmem nasıl biyerdir vs sadece insanları iyi değilmiş( dogruluk payı varsa tabi)o yüzden yardım isteyim dedim. günü birlik gideceğim zaten gece dönerim.