%100 eminim tema ile ilgili...
"Nerden anladın, kahin misin sen?" dersen. Hayır kahin değilim ancak şunları söylemek istiyorum...
Otel sitelerimden 1 tanesi ve imzamdaki sitenin cpu değeri %60 'dan aşağıya inmiyordu ve günlük. Ne yaptıysam çare bulamadım. Ve imzamdaki sitede Bi Düşün v1 temasını kullanıyordum (bu temadayken cpu değerim %60 aşağı inmiyordu). Ancak daha sonra yeni tema satın aldım ve sitemde en az 15 tane eklenti var; CPU DEĞERİ %7-10 arası (günlük)....
Otel sitem; sitem için çok güzel bir tema hazırlamıştım ve çok eklenti vardı ancak ne yaptıysam %60 'dan aşağı cpu inmiyor(günlük). Sonradan temayı değiştirince cpu değerim %4-8 arası oldu... Ve sitemdeki eklentiler hala duruyor...
Kısacası kardeşim şunu dene; 1 günlüğüne sitendeki bütün eklentileri kapat ve temanı default tema yap. 1 gün sonunda host sahibine cpu değerini sor. Eğer düşmüşse ya eklentiden ya da temadan kaynaklanıyor. Ben böyle çözdüm sorunumu. Kolay gelsin
Arkadaşa katılıyorum aynı şey benimde başımdaydı.. Tema değiştirerek sorunu çözdük...