Alanında gerçekten rakibi yok. Altın fiyatları sitesi değil çünki. Alanındaki rakibi bir alt kelimesinde var ve sadece bazı sitelerin kategorilerinde var. Oda her altın sitesinde değil. İlk sayfadaki kelime anlamı olarak tek site benim. Aynı kelime farklı birşeyin anlamına geldiği için daha farklı türde siteler var.
Siz bu işte profesyonel olup bu sektörlede yakından ilgili olup altın fiyatlarıyla ilgili onlarca site olduğunu bilebilirsiniz ama demekki bunu bilmiyorsuşsunuz. Açıklarsam sevineceğinizi belirtmişsiniz açıkladım umarım sevinmiş ve benide sevinmenizle birlikte mutlu etmişsinizdir.
Teklif veren arkadaşlarda sanırım ya ben şu fiyatı verdim ama bu kelimede rakibi bak şu site dememiş.
İçerik uzun bi süre boş kaldığı için altın üzerinden uzaklaşmaması için şu son 6 günde benzer içerikler ekledim , eski içeriklere bakıldığındada kelimesinde içerikler eklendiği farkedilebilir.
Adresi isteyip teklif vermeyen kullanıcılar isede merak etmiş olmaları sanırım aklınıza gelmedi. Dilerim bu aydınlanmak için yazdığınız mesajınız satış konumu farklı yerlere çekmez.
Herhangi bir sorunu olan 3 kullanıcıyada özel mesajla iletişime geçtiği için teşekkür ederim.
cevap için teşekkürler. başlıkta "altın sitesi" yazdığı için bu yorumda bulunmuştum. madem söylediğiniz gibi, konunun da farklı yerlere çekilmesi için bir sebep yok. gerçekten rakibi yoksa ve altın sitesi değil, alt kategoride farklı bir içerikteyse ben de pm alayım o zaman.