Atatürk'e, soyumuza, sopumuza, dinimize, ırkımıza, milletimize küfür edilen sayfaları facebook kapatmasın biz facebook'u engelleyince bağnaz, geri kafalı, anti demokratik olalım. Vay be!
Eğer Atatürk ve Dinimize yapılan saldıırlar varsa ve facebook bunlara karşı önlem almıyorsa KAPANMALIDIR!! Çünkü o siteye 7 yasındaki cocuk bile girebiliyor..
Ama bazı sivri zekalı arkadaşlar bir sitenin kapanmasını Çağ Dışılık, geri kafalılık olark görüyor.ee tabi o sitelere girip hatun arayamacagı için üzülüyordur.
doğru bulduğunuz çözüm yolunun kalıcılık etkisi yok... eğer önlem alınacaksa, doğru düzgün düşünülüp taşınılmalı, doğru adımlar atılmalıdır.
etik olmayan birkaç videonun gösterimi nedeni ile koskoca sitelerin kapatılması kesinlikle çağdışılıktır, bağnazlıktır. insanların haklarını elinden almaktır. zaten dinine, milletine, atatürküne düşkün bireyler olarak bu videolara itimat edecek değiliz. izleyenler belli kesimler zaten, yasaklayınca kapatınca adamların fikirleri mi değişecek? hayır.
bardağın hep boş kısmını göreceğimize, biraz da dolu olan kısmıyla ilgilenmemiz gerek. zaman kaybı dediğiniz facebooktan üniversitemin topluluk etkinliklerini alıyorum, youtube'da görmediğiniz bilmediğiniz binlerce eğitici video var, onları izliyorum.
bu nedenledir ki, bu sitelerin kapatılması benim haklarıma tecavüzün ta kendisidir.