4.ay oldu bende senin durumundayım iban kabul etmiyor şube etmez. 3. ay hiçbirsey kabul etmeyince kaldırdım hesapta para halen

öyle yatıyor 600 dolar
Biz bu durumdayız ne anlatıyoruz alttaki yoruma bak (:
niye belasını verecek ya.. biz neden yıllardır adsense den para alabiliyoruz? uyarı gelmiyormu geliyor.. ama şu sayfanızda şu değişikliği yapın olmazsa sayfanızda gösterimler durdurulacaktır diye... adsense velinimettir adam gibi sitesi olanlar için...
Tek bir uyarı gelmedi şu nedenden sakıncalıdır diye anlatma bana bende çok para kazandım çokta yedirdim.. Sitemin hiç bir problemi yok.. Adam gibi sitesi olan milyonlarca kişinin bunca zamandır reklam filandan rahatsız olmayıp rahatça istediği bilgiye yalana dolana değil gerçek bilgiye ulaştığı sitenin domaini banlandı..
Üstünde durduğun bin küsür mesaj yazdığın forumunda adsense i yok.. Belkide domaini banlandı adam gibi site hak mı?
3 gün üst üste günde 5 kere tıklasa birisi birisinin reklamına kapanma riski var farkında mısın? Bu sistemi koruyup bana hikaye anlatma.. Çok canım yandı..
Adam gibi sitesi olan numunesin sen ve bu sinirle uğraşamıcam senle.. Hayırlı geceler..
Hakkımı yemiyosa abad olsun.. Hakkımı yiyosa batsın..