abysss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galiba bu site sizin banlanan siteniz yazık olmuş çok..
Bunun dışındada kullandığım yer vardı.. Burdan bi gelir olmuyor içeriksel sebepten..

thehunturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam. ancak adsense hesabınızı tam konfigre edip o şekilde reklam yayınlasaydınız.
Onca para kaybedip tecrübe edinmesek keşke, keşke uyarsalar ona kızıyorum..

Mbahadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google kimsenin kendine hesap soramayacağını zannederek bu şekilde çok kişiyi banlıyor nedensiz yere ama unutmamalıki ne arama motorları geldi geçti birgünde google unutulur yepyeni bir arama motoru kullanılmaya başlar ...
Ah nerde olmaz ki öyle bişi..

ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail göndermemişlermi hesabın neden kapatıldığına dair ?
Politikacı gibi bir mail atmışlar.. Somut bir açıklama yok.. Adsense sayfasına girdiğimde aldığım uyarıdan pek fazla bişi yok.. Uzatmada hesabın kapatıldı diyor resmen.!!

myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen siz banlanmamışsınız, 6 ay bekledim diyorsunuz. 6 ay bekledikten sonra şununla karşılaşırsınız ;
Pinin verildiği tarihten itibaren 6 ay diyor.. Banka bilgilerini girmeden yada ödeme şeklini seçmeden doğrulamadan pin göndermiyor zaten..

aeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karşı taraf hak ediyorsa onu bulur. ancak hak etmiyorsa döner geri gelir. ki bence hak ettikleri yanlar var bunun gibi olaylarda
edit: myqatselin yazdığı gibiyse başlık çok anlamlı olmuş. googlenin kazandığı değil ama sizin kazandığınız yayıncılara geri ödenecekmiş.
reklamverene geri ödenecek diyor benim istediğim şu durumda hakkı yenen yayıncı publisher yani ben.. Ama benim sürekli adwordslerimde var firmalar için kullandığım hiç bir zaman böyle bir geri ödeme almadım ne hikmetse..!!
myqatsel için açıklamada yukarıda yazılıdır..

AyazWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Benim 900 Liramı Yedi Bu ay google ama yapacak bişey yok malesef sizede geçmiş olsun
Yapacak bişi olmamasına deliriyorum mideme ağrı girdi sinirden.. Ya sabır..!!

foxydeath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'nin Türkiye'eki ofisine git çalışanların ağzını gözünü kır daha sonra 2 ay hapsini yat paşa paşa :d
Ah o dayağın gerçek muhatabını bi bulsam.. oofff ..