Site adresi : Pm ile verilecektir. Yayılmasını istemiyorum radminin bi açıklaması vardı bu konuda.
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 1 Lira
Minumum artış : 2 lira
Hemen al : 500 Lira.
Açık arttırma bitiş : Son tekliften 36 saat sonra.
42 Lira ile son teklifi bu arkadaş vermiştir. https://www.r10.net/1064802453-post40.html
Gelecek yeni teklif ile açık arttırma süresini 24 saate düşüreceğim.

Sitenin aylık getirisi: Adsense kazançlıdır.
Eylül ayı kazancı :
42 1,53% 1,63 $ 4,48 $
Ağustos ayı her zaman yoktu reklam ;
1.370 11 0,80% 1,67 $ 2,29 $
Hit sayısına bakınız.

Sitenin açılış tarihi: Mayıs 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Altın sitesi.
Günlük hit sayısı, kaynak link: Tekil hit : Ortalama olarak 40'dır. Yanlış duymadınız 40 ile hiç bir hile olmadan bu kazancı yakalamaktadır. Site kelimesinde orta sıralamadadır. 1 adet tanıtım yazısı dahi almadım.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 ay - Pagerank : 0( güncelleme görmedi)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Sponsor hosttadır Veririm komple
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil , Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Son nefesinizi verene kadar.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.

Arkadaşlar kaçırılmayacak bi site. Mevcut 2 kelime var bu kelimelerde ilk sayfada. Diğer kelimelerinde çıkarmanız bile kolaydır.Fazla uğraşmadan çıkartırsanız ve hiti 300'e dayandırırsanız size orta adsense kazançlı bir site olarak dönecektir. Hatta benim umudum var daha iyi yerlere gelebilir.

AYRICA BU ÖNEMLİ : Siteden satış yapılabilir. E-Ticaret sitesi kurarsanız satış yapma ihtimaliniz muhtemel. Sadece resimlere bakarak taksitlendirme fiyatlarını ve başka ürünlerin fiyatlarını sormuşlardır. Kelimesindeki ürün fiyatları ortalama 2,500 liradır. Yeterki uğraşınız illa adsense kazançlı kullanmak zorunda değilsiniz.

Düzenleme : Domain jeneriktir.

Eylül ayı kazancı resimli.