haXan1711 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konunun içeriğini anlamadım.. Yurtdışından ürün getirtmeyi mi başardınızda burada bu şekilde bir organizasyon yapıyorsunuz ?

TC vatandaşı herkes 150Euro sınırı olmak kaydıyla dilediği ürünü zaten getirtebilir sizin avantajınız yada bu durumdan farkınız nedir ?

Mesela bana 50 adet Bodyguardz getirtebilecek misiniz ? Vergisiz ?
Vergisini ödemek kaydıyla getirtebilirz diyecekseniz e zaten o şekilde bende getirtirim ?

Hiçbir şey anlamadım bu olaydan ?
Konuyu açmama gerek yok istediğimiz ürünü istediğimiz kadar getirebiliyoruz. Okusaydın tam anlamıyla olayı kolaylıkla çözebilirdin. Normalde bizim yöntememizle ürünler 30 günde geliyor. Şimdi senden Bodyguardz siparişini alsak 30 gün bekletsek yakışır mı bize? Konuda böyle ürünler çıkacak atıyorum en çok istenen ilk 5 ürün ordan getirilecek daha sonra burda, ggde, sahibindende vs vs satılacak. Burda anlaşılmayacak bir olay yok çıkışınıza anlam veremedim doğrusu. Bişey yazacak olursanız msn adresim profilimde konuyu başka yerlere çekmeyelim LÜTFEN, şuan bu konu ön talep toplama konusudur ürün getirmenin yöntemlerinin tartışılacağı bir konu değildir!