Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
yahu sen zaten sormuyorsan bu senın sorunun oda satıcının sorunu olmaz kı,
muşterı olarak sende alacağın eşye bakacaksın, inceleyeceksin soracaksın,
bu adam bu hızmetı satıyor hemen alayım dersen normal oalrak bu tur konular ortaya çıkar.
Açıckası benım çevremdekı herkes lınk alırken bıle aldığ ısıteye 15 dakıka ıncelıyor en az ondan sonra alıyor.
Ben burda kımseyı savunmuyorum ama açıkcası devamlı bu tur konuların açılmasıda bana garip geliyor, 1000 tane konu var bundan kımse ders mı çıkaramıyor anlamıyorum.
Yanı bu olay anahtarı arabanın uzerınde bırakıp gıtmeye benzıyor burda arabayı alan mı suçlu anahtarı uzerınde bırakan mı.
Bakıyorum foruma bu tur konular hep bellı bır grubun başına gelıyor, kusura bakmayın ama bence bır kısım ya ticaretten fılan anlamıyor, yada çok saf herkese guvenıyor ben başka bir açıklama yapamıyorum kendımce.
Bunları yazıyorum dıyede devamlı eksı rep verıyorlar, bunlar gerçekler, net ve açık yazınca nedense insanlar bundan rahatsız oluyor, bakın şu bu o boyle demıyorum bu yuzden yazımı şikayet etmeyın boşuna burda yazdıklarım ban sebebı fılanda değil. ;Foruma şöyle bir dolaşın şikayet konularına bakın ısmını bıldığınız işini iyi yaptığını bıldığınız kişilerın şikayet sayısı bir elin parmaklarını geçmez zaten hep bu sektordeler ve bılıyorlar kı çalışmadan once araştıracaksın bakacaksın sorna çalışacaksın.
Bu bır anda olmuyor tabı zamanla oğrenıyor bazen ınsanalr bazı şeylerı mesela tıcaret gıbı, ama bu oğrenme surecınde benı mgıbı bu tur yazıalrı yazanlarada bıze saf dedın bıze şunu dedın dıye eksı rep verıp hırlamamak lazım.