fiyat şu an 100 tl sınırsız lisans diye düşünüldü...
fiyat ve admin paneli demosunu alabilir miyim.
bu wordpress clone scripttir... 10 ek modül + 3 video botu kullanılmıştır... özellikleri daha iyi anlamak için demo üye girişi yapınız...
k.adı: MuzikMen
Şifre: muzik123
Wordpress temaymis
evet wordpress tabanlıdır... artık wp de tüm gördüklerinizi unutacaksınız.... yakında alışveriş ve iddaa scripti ile karşınızda olacağım...
Arkadaş WP'yi klonlamış, tebrikler.
teşekkürler... uzun soluklu bir projeydi... üzerinde 1 ay uğraşıldı üyelik paneli yazıldı ve %100 tr arkadaşlık eklentisi yazıldı... diğer ek modüller de cabası...
Aynen, ilk goruste ozel script sandim, tema yazinca kaynaga bakayim dedim wp
evet wp gibi olmasın diye çok uğraşıldı...
demoda sorun yok arkadaşları biliyosunuz site benim baktım niye girmiyor diyede girdim f5 felan yapın girmiyorsada kalıcı bir sorun değildir
kankam işte hostta sorun var bazen site düşüyor ama geri geliyor 5 10 dakka sonra...
pm gönderildi...
Arkadaşlar farkında mı acaba ?
neyin farkındamıyız... wp ise evet...
arkadaşlar ben bakıyorum her seferinde giriyor ?
bazen host ve dns kaynaklı problem oluyor 1 2 dakka açılmayabiliyor...
pm gönderildi msn den görüşürüz...
pm gönderildi...
bazen host ve dns kaynaklı problem oluyor 1 2 dakka açılmayabiliyor... siteyi sık kullanılanlara ekleyin daha sonra tekrar deneyiniz...
pm gönderildi...
bazen host ve dns kaynaklı problem oluyor 1 2 dakka açılmayabiliyor... siteyi sık kullanılanlara ekleyin daha sonra tekrar deneyiniz...
Hocam Hayırlı Satışlar. İnanın Sizden Çok ben İstiyorum Satılmasını
teşekkürler...
pm gönderildi...
Eğer başka bir sitenin clonunu yapabilirim diyorsanız msn adresinizi pm atarmısınz.
evet yapabilirim... siz yeterki siteyi verin 1 hafta içinde %70 başarıda clone olabilir tabi wp imkanları çerçevesinde