Söylentilere göre dizinin sezon finaline girdiği bölümde ki poker masasında olan sahne yani dayının tekerlekli sandalyeyle geldiği sahnenin sebebiymiş bu. Yani sezon başladığından beri yaşananlar, diğer sezon finalinin 6 ay öncesiymiş. Tabi ki sadece bir söylenti bu.
Söylenti değil zaten sezon finalinde 6 ay sonra yazdı. Bu sezon başında da 6 ay öncesi deyip geri döndü. İzleyin ilk bölümü anlarsınız.

Dayı ölmeyecek merak etmeyin

.
Ölmedi heyecan yapmayın. Geçen sezonun son sahnesinde 6 ay sonrayı gösterdi ve dayı sakattı. Sekiz, Tefo bıçakladığında nereden, nasıl ve ne şekilde olduğunu söyleyerek izleyiciye mesaj verdi usta olduğuyla alakalı, dayıyı da böyle bıçakladı yani sakat bırakmak için, öldürmek için değil. Neyse haftaya hepimiz göreceğiz.
Güzel tespit tebrik ettim seni

. Doktor varsa aranızda açıklasın oradan bıçaklanan adam sakat kalır mı?
Aynen kardeşim bu 6 aylık süreç başladı sanırım. Sakat kaldı büyük ihtimalle.
Sanırım değil öyle (:
Keşke şu Behlül yerine başka birisi oynamış olsaydı çünkü o duygusallığın cocuğu ne bilim o röl ona pek yakışmadı gibi geldi :s sinir bozucu
Bence gayet yakışmış.
Bence harika bir rol yeteneği var Kıvanç Tatlıtuğ'un. O rolün de hakkını verdiğini düşünüyorum. Bakışlar haraketler falan cuk oturmuş ona Ezel'de..
Katılıyorum.