Konunun açılış şekline ve şablona baktığımda bu iş için ciddi bir şeyler yapmak istediğinizi düşünüyorum. Yani baştan savma düşünmüyorsunuz.
O yüzden yazımı baltalama olarak değil de bir tavsiye olarak alırsanız sevinirim.
https://www.r10.net/makale-amp-ceviri-yazilar/
Şu bölümü biraz incelemenizi, açılan paketlerin satış aralığını takip etmenizi tavsiye ediyorum. Sizin o fiyatları teklif etmeniz elbette beklenemez, anladığım kadarıyla sürekli editörler arıyorsunuz. Bu nedenle sürekli çalışmak istediğiniz insanlarla fiyatta ufak oynamalar mutlaka olacaktır ama siteye yazı akışı istiyorsanız fiyatlandırmayı tekrar düşünmelisiniz.
Konunu ciddi ve sürekli olduğundan emin olabilirsiniz. En azından ödeme konusunda sorunumuz olmayacağını bilenlerdensiniz sanırım.
Kesinlikle katılıyorum 250 kelimelik makale yazımı çok kolay zannediliyor her halde.
Öncelikle R10 daki dostarımızdan aldığımız tavsiyeyi kırmayıp, kelime sayısı 200 ve ödeme 40 krş olarak değiştirdik.
Amacımız siteye editör kazandırmak değil garanti olsun benim olsun diyenlere sürekli düzenli bir ortam açmaktır. Bunun tabiki siteye bir getirisi olacaktır ancak bunun uzun bir yapılacak ödemeler kadar olmayacağını sizlerde hesaplayabilirsiniz.
İçinden gelerek katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.