arkadaşım bır şeyı savunduğum yok,
bundan sebep eksı rep vermenızede gerek yok.
Serbest pıyasa ısteyen ıstedığını satar ısteyen ıstedığını alır. buna kımse karışamaz. Madem oyle o zaman forumda kısme urun satmasın hepsı başkasının urettığı urunler yanı. Olay etık olmayabılrı ama bunun satışını alımını yapmakda herhangı bır sakınca goremıyorum ben.
dediğim gibi, sizin aksıne yorum yazınca rep vermenıze luzum yok bu kadar zorunuza gıtmemelı herkesın kendı düşüncesı var forumalrda herkesın kendı düşüncesını yansıtır ılla senın dedığını beğenmek zorunda veya onu savunmak zorunda değilim benım düşüncem bu..
Tabi milleti enayi yerine koyup, yok arabamı sattım dizel aldım, yok özel program yazdırdım diyip kandırarak yapılan ticaret sana normal geliyorsa diyecek lafım yok sana zaten
Ticaretin de ahlakı, edebi vardır.
Ben eğer bir hizmet alıyorsam birinden, o hizmetin hangi kanallar (!) yoluyla geldiğini bilmek
hakkımdır.
Sen burdan bi cep telefonu alsan birinden, adam sana dese ki orijinal telefondur, kayıtlıdır. Aldığın zaman bi bakıyosun kaçak telefon çıkıyo. Ne dersin acaba?
Yukarda yazdığın gibi "
Serbest pıyasa ısteyen ıstedığını satar ısteyen ıstedığını alır." mı dersin dürüst ol biraz.