ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaini almak isteyen herkes bu hitin (eğer gerçekten varsa) nereden geldiğini görmek isteyecektir. Sadece benim için geçerli değil. Hiti kanıtlamak istersen host problem değil. Blogspot bile bedava host veriyor bildiğim kadarıyla. Sen şimdi uğraşamam ister inan ister inanma dersin ama

Ve tabii ki inanmıyorum, hangi konulara bakacağıma da ben karar veririm.

Daha fazla birşey yazmaya da gerek yok. Yalnız sana son bir arkadaş tavsiyesi, buradaki adamlar zannettiğinden daha akıllı.
Hocam sana kesinlikle katılıyorum.Arkadaş sanırım değişik şeyler denemeye çalışmış.Şimdi siz freesoccerlive adlı domaini satmak istiyorsanız ve bu siteye günde en az 3k kişi girdiğini iddaa ediyorsanız o zaman bu siteyi hiçbir yere yönlendirmeden bir sayaç ekleyip 24 saat sonunda bunu bize sunmanız gerekiyor.Blogger'den çok iyi anlarım o konuda da içiniz rahat olsun.Çok rahat birşekilde yönlendirmeyi kaldırıp sayacı siteye ekleyebilirsiniz.Sizin verdiğiniz site satmakta olduğunuz siteye ait olmadığı için bu durum tamamen insanları kandırmaya giriyor.Zaten hiç kimse bu şartlarda sitenizi satın almaz.

Size önerim ya o sayaç bilgilerini bize sunduğunuz siteyi satın yada yönlendirmenizi kaldırıp sayaç ekleyip bize bu siteyi tekrar sunun.Bu sayede hem siz amacınıza ulaşırsınız hemde temiz bir alışveriş olur..

İyi çalışmalar...