arkadaşlar her gün gazeteler bulamaca ekleri veriyor hatırlarsanız bir zamanlar ödüllü bulmaca dergileri vardı milliyet hürriyet hafta sonları verirdi bulmaca dergilerini artık ödüllü bulmaca dergileri kalmadı
her kes iyi kötü kalemi eline alıp bulmaca çözer
bir proje düşünüyorum
projede uzun diktörgen şeklinde üzerine bulmaca tercihe göre cengel,kare vss eklenebilecek bir sunta yada kalın karton ortaad bulmaca olacak yan tarflarad ise boşluklarda firmalrın iş yerelrinin iletişim tanıtım kartalrını yerleştireleceği seffaf cep gibi bölümler olucak bu reklam tanııtm kartalrı süresi yada sponsor reklam a göre tüm ceplere tek firmanın kartı yada sektöre göre kart yerleştirelecek
sonuç olarak kişiler sadce kendielrine verilen bulmacaalrı çözecekler ve bulmacayı çözerkende köşelerdeki reklam kartlarını görecekler bulmacaalrdak ianahtar kelimeleer yada bulamcayı belli yüzde oranında bitirme koşuluna göre reklamı kartı eklenen firmenın özel indirimelri yada belirlenen çeşitli hediyelr olacaktır bulamca çözen kişilere verilecektir
bir diğer unsurda bulmaca turnuvası olacaktır 2 kişiye aynı bulmacaalr verilecek kim ilk önce bitiirse büyük ödülü alcaktır ödül olartak ceptelefonu ps3 vs singıl olarak ta nverilen ödülerden yuksek bir ödül olacaktır
kısaca toparlamak gerkirse bilgiğinzi internet sitelrinde köşeler google reklamları ekelriz orda bilgiler fala nolur ya işte benim anlatıığım şekilde ise ayn ısaylır tek farkı elektronik deilde reel yazılı olması
insanalar bulmaca çözmeleri karşılığınad indirim ödül vermek için bi yerlerden izin almak greklimidir sonuçta çekişişle ödül vermiyceğizki milli piayngodan izin allaım çöz bulmacayı kap indirimi ödülü olay bu
internet ortamalrında küçük ölcekli bilgi yarışma sitelrinde iril iufaklı bir sürü üürn verilmekte hediye olarak bu sitelr biyerelrden izin almıyolar sonuçta