mor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

4 senedir bu işin içerisindeyim, donanımsal ve yazılımsal olarak teknik destek verdiğim birçok PSP kullanıcısı var. Bu kullanıcılardan ölü pixeli olan bir çok kişi tanıyorum. Artık onları çocukları gibi kabullenmiş olanlar bile var. Bu sorun PSP'lerde kanser gibi yayılan birşey değil, bunun sonuna kadar arkasındayım.

Ayrıca dünya standartlarına göre, üç tane ölü hücreye kadar kabul edilebilir görünüyor.

Sen daha yenisin ozaman dostum ben çankayada bu işleri yapıyordum Toptancısında çalıştım(Playstation Teknik Servis). PSP 1000 nin çıktığı zamanları bilirim..
Dikkat edersen bazı kullanıcılarda 1-2 ölü pixel oldumu yayılma duruyor ama bazılarında ise yayılma üst safalara kadar ulaşıyor..bu şans işi..Bende işinizi şansa bırakyın ölü pixel almayın diyorum.

Brite(3000) hakkında söleyledikleri doğrudur. PSPGEN tarafından yayınlanan bir Program ile ilk önce HEN yapılıp daha sonra Flash kırılarak CFW Yüklenmektedir.En son Versiyonu olan GEN-C Full versiyonunda ise PSP'yi kapatmaya bile çalışsanız uyku moduna alıyor kendini otomatik buda yazılınmın silinmesine engel olup tekrar Uyku modundan açtığınızda tekrar Oyun oynamaya Devam edebilirsiniz Ama batarya Çıkması Durumunda tekrardan Kırmanız gerekmektedir.

Bununda bilinmesinde yarar var.benim favorim ise PSP Brite(3000)'dir. Slim(2000) veya Fat (1000) olanlarının görüntü bakımında pek iç açıcı gelmiyor bana yinede karar sizin.