zaoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim amacım konuyu baltalamak değildi zaten.Arkadaş verdiği hizmeti biraz abartmış bunu değişik bir uslupla belirtmeye çalıştım.Şakşakcıların yazıma atlaması ortamı gerdi.
Önce oku anla sonra yorum yaz. Sırf birşeyler karalamak adına yazma gereksizce. Bak ilk mesajımda belirttiğim kısım.

Günde ayırmanız gereken süre sizin kazanma isteğinize bağlı konuda belirttim ayda 50$ da kazanabilirsiniz 300$ da 500$ da.
Ama ortalama günde 30 dakika ve 1 saat arası vakit ayırmanız yeterli olucaktır.

50 dolarda kazanabilirsin 300 dolarda 500 dolarda. Abarttığım hiç birşey yok söylediğim herşeyin arkasındayım. 200 Tane itraderim var eğer o kadar ortaya attığın iddiadan emin isen ver 50 lira sana öğreteyim para kazanmayı. Kazandırmasam o zaman gelir burda şikayet konusu açarsın paranı geri alırsın ve hatta beni banlattırırsın. Cevap verdiğin arkadaşın sözü sanırım sana yetmedi iki gün oluyor bu arkadaşa reklam yerleşimi konusunda yardımcı oldum. kazandığını sana söylemiyim yoksa dudağın uçuklar. O yüzden sana şöyle izah edicem. 1 dolar kazancı varken 4 dolar oldu kazancı. Arkadaş sanada söylemiş dilersen gel sana gelir screnlerini atayım diye. Konuya gereksiz mesaj yazmayı bir yana bırakalım birde konuma yazan insanlara çamur atıyorsun. Şakşak çı dediklerin kimler? Benimle çalışan insanlar beni tanıyıp bilen insanlar. Tanıdıkları kişi hakkında yorum yapanlara şakşakçı diyosan sen tanımadığın bir insan hakkında abartıyo dediğine göre sana ne denir artık sen karar ver.