AMATÖR YÖNETİM...
Gaziantepspor'a sahasında yenilerek kötü gidişini sürdüren Eskişehirspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığı yönündeki haber, yönetim tarafından yalanlandı..
Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Rıza Çalımbay'ın görevine son verilmesi kararı alındığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Anadolu Ajansı'nın geçtiği haberde; İbis Otel'de olağanüstü toplanan başkan Halil Ünal başkanlığındaki yönetim kurulunun, Çalımbay'ın görevine son verilmesine karar verdiği belirtilmişti.
HALUK ÖZDEN - İHA
----------------
Boşuna
amatör demiyorum bu yönetim için, hakikaten ne yaptıkları belli değil. 2 farklı ajans şuan yönetim kaynaklı haber geçti olaya bak...
Biara gazetede fatih terim isminin geçtiğini görmüştüm eskişehirle.Olasılığı varmı? Hatta gazete yorumlarında fatih terim kendini göstermek istiyorsa gitsinde eskişehirde görelim falan yazmıştı millet.Değişik olur aslında fatih terimi eskişehirle görmek sonuçta eskişehirin kadrosu iyi disiplin sağlanırsa oyuncular üzerinde toparlanabilir takım.
Fatih Terim isimi geçiyor ama zor yaa bence imkansızz, jurgen rober ismi geçiyor bir geçen sezon Ankaraspor ile başlamıştı ama takım düşürülünce yarım kaldı şuan takım çalıştırmıyor. Kariyeri;
1991–1993 Rot-Weiss Essen
1993–1995 VfB Stuttgart
1996–2002 Hertha BSC
2003–2004 VfL Wolfsburg
2005–2006 Partizan Belgrade
2006–2007 Borussia Dortmund
2008–2009 Saturn Ramenskoe
2009 Ankaraspor
Bencede en iyisi bu gibi duruyor, en azından kariyeri düzgün adamın azda olsa Türkiyeyi biliyor.