afatihirkli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konyada ortalama PS3 saat ücreti 3 lira,2 kol standart veriliyor.Sonraki kol başı 2 lira alınıyor.Kollardan saatlik ekstra bi ücret yok,2 lirayla istediğin kadar oynuyorsun.
Yani,2 saat oturmak için 6 lira veriyorsun.3 kol daha aldığında 2 liradan,6 lira da kollara veriyorsun.
Mekanın tasarımı gerçekten önemli bir etken,en azından biz takıldığımız ps3 kafelerde ortama,rahatlığa önem veriyoruz.
Ps2 denk gelmedi bana hiç bir ps kafede.Ps3 olmalı bence tümü.Ayrıca 1 veya 2 tane de wii alıp,guitar hero alırsan,gerçekten ilgi görüyor.(Enstrüman joysticklerle beraber*).Hatta burda Formula 1 oyunu için araç kokpiti olan ps3 kafe bile var
Oyunlara gelince;
- Pes 10 şu an hala popüler,çünkü herkes pes 11 in çıktığını bilmiyor.Bilenler 11 oynuyor,bilmeyenler 10.
- Smackdown kalabalık ekiplerin tercih ettiği bir oyun.8 kişiye kadar oynanıyor çünkü.
- Nba 2k10 da sıklıkla oynayanları görüyorum.
- Yarış oyunları diğerleri kadar olmasa da rağbet görüyor.
- Tek başına Call of Duty bitirenlerde denk geldi PS3 kafede Ama multisi çok kullanışlı olmadığından,multisi pek ilgi görmez diye tahmin ediyorum.
Televizyonlarda 40" ideal boyut,daha üstü de olur elbette.Toshiba,Sony,Philips kalite tabi ki,ama bütçe lazım.Toshiba Regza görüyorum genelde.
Ayrıca sadece üniversite öğrencileri değil lise öğrencileri de ilgi gösterir diye düşünüyorum.Okul formalarıyla PS3 kafede o kadar çok kişi görüyorum ki
Yiyecek,içecek satışı mutlaka olmalı,okul çıkışı aç gelenler rağbet ediyor.Çerez vs.de olmalı Ayrıca sadece oturmak için yer de yaparsan,ilgi görür,bir kafe gibi iş yapıyor burda.
Bir de Lig TV alıp,izlenebilecek küçük bir mekan yapman da senin karına olabilir.
Çalışanlar da çok önemli,oyun-kol getirip götürcek elemanlar canayakın olmalı,yılışık olmamalı
Ayrıca Pes çok tutacağından,adını biraz daha duyurmak adına, ödüllü turnuva düzenleyebilirsin.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar Dediklerim Konya da ki PS 3 kafelerden izlenimlerimin özetidir
Hocam teşekkür ederim. Eğer sizin açınızdan da sorun olmazsa profilimden MSN adresimi eklerseniz sevinirim.

Ortmdyz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40"+ Toshiba veya LG'ler kalitelidir hocam.
İlgine çok teşekkür ederim hocam.