bunlar görüş değil ki? görüşün ne anlama geldiğini öğrenin önce. 500 kişinin üst üste "ödeme işlemde" yazması, insanların gerçek olmadığı halde (gerçek olsa bile bir şey değiştirmez) sırf kendini tatmin etmek için "20000$ hesapta gelsin paralar

" diye çocukça postlar kasması görüş bildirmek değil, görgüsüzlük ve gereksizliktir. ödeme işlemdeyse biri yazar, hadi bilemedin 5 kişi yazsın olur biter. insanlar ödeme bekliyor diyorsun. ben de ödeme bekliyorum, benim de ödemelerim var da da ödemenin yapılacağı günü biliyorum ve kendimi ona göre ayarlıyorum. sen gidip de adsense ödemesi 20 eylül'de gelir diye kendini ona göre ayarlıyorsan o senin hatan, adsense'in ya da başkasının değil. sanki google ödemeleri yapmıyormuş ya da aksatıyormuş gibi "hala alamadık", "önümüzdeki aya sarkmaz değil mi?" gibi yorumlar konuyu çöplüğe çevirmekten başka bir şey değildir.
obscure doğru söylüyor. işin komik tarafı bu 20.000 yazanların çoğu html bile bilmeyen tipler, hile hurda ile bu geliri elde ediyorlar. aylık 20.000 dolar kazanan adam bu konuya yazmaya tenezzül bile etmez. hile yapanlar "parayı acaba alabilecek miyim" şüphesiyle yazıyor. bu konunun 80-90 sayfayı bulması da bu nedenden dolayıdır.