Hocam bunun gibi eklenen binlerce blog var bu blog gıcıklık yapıp linkleri gösterilmez hale getirmiş , aslında sistemi farklılaştırmayı düşünüyorum bu şekilde çoğu blog fazla yüklenmeden dolayı linkleri kaldırabiliyor sistem üzerinde şu an çalışıyorum yorumlarınızın gitmesinde sorun yok bundan %100 eminim test ettim denedim , böyle bir şey mümkün değildir diyorum ben.Bunlar haricinde bize daha farklı dofollow backlinkler lazım bunun üzerinde çalışıyorum konu üzerinden bildireceğim...
Hit kazan uygulaması ile ilgili bazı şikayetler geldi bana....
Arkadaşlar bu uygulamaya bazı arkadaşlar tarafından zarar verildi.Ekibimiz bu konu üzerinde oldukça yoğun şekilde çalışıyor kısa süre içersinde sistem köklü bir değişimden geçecektir ve tüm sorunlar giderilecektir...
İmleme konusunda bazı görüşler
İmleme uygulaması içinde bulunan diğer imleme sitelerine veri gönder seçeneği bazı arkadaşlar tarafından rss aracılığı ile gönderilmiş(Twitter).Bu nedenle sistemdeki imleme bölümü biraz zorlandı sayfalama sorunu yaşadı.Fakat arkadaşlar biz bu konu üzerindede çalışıyoruz index hızını arttıracağız sayfalarınızın google üzerinde daha hızlı indexlenmesini sağlayacağız verilerimizi yedekliyoruz bu sorunların çoğu yaptığımız yatırımlardan alamadığımız geri dönüşlerden kaynaklandı.Server'larımız çok çabuk yorulabiliyor çünkü bir çok hizmet duvvar üzerinden kullanılıyor , özellikle çoğu uygulamamız curl alt yapısını kullanıyor...
Duvvar en iyi haline çok yakında gelecektir... ve yapacağımız yeni uygulamalar ile web dünyasında diğer web sayfalarından daha üstün olmanız sağlanacaktır.