Yazık yazık. Okadar emek, 1 senelik emek boşa mı gitti şimdi ? Birde kalkmış özür dileriz diyorsunuz. Özür dilediniz de geldimi Yedekler geriye? Ödemenizi 1 gün geciktirdiğimiz'de direk bir e-mail geliyor " 3 iş günü içinde ödemeyi geçmezseniz v.s v.s " diye, Peki Sözleşmede yazan, yada her hosting firmasının yapması gereken günlük yada haftalık yedek alma işlemleri ne oldu ?

Valla sitelerim şuan kapalı, Ve benim projem çok büyük. Eğer sitelerim açılmaz'da, Yedeklerimde giderse hiç bir zaman size hakkımı helal etmem.

Ben Sözlenecek bir Vatandaşım ALLAH'ın izniyle. Ve hiç durmadan sürekli yeni birşeyler yapan insanım, Sirf Söz v.s Parasını kazanabilmek için. Şimdi kalkmış, Özür dileriz istemeyerek oldu diyorsunuz! Sizce ben ve benim gibi mağdur arkadaşlar ne yapmalı ?
* Küfür etsen, Edene yakışmaz ve birşey kazandırmaz.
* Beddua etsen, O sorumluluğun altına girilmez, Ya tutarsa düşüncesiyle.
* İsmini kötülesen buda bişey kazandırmayacak.

Biz ne yapalım arkadaşlar? Bi adam gibi açıklama yapın?

Not : Öyle Kolpaları'da yanınızda bulundurmayın, Kimse burda kimseyi kirletmiyor. kimsede babasının hayrına kimseye hosting, Reseller, Vps vs sağlamıyor. Öyle buraya gelipte, yok öyle olmaz yok benimle ilgilenin yok işiniz benimle bilmem ne diye kimse artistlik yapmasın!
Arkadaşım Gidere Gider bizde ! İş Oraya gelsin yeter ki !