HoST13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlarda abartmış aga bende izledim aynı filmi sinemada
abi bak olayı aynen anlatıyorum.
bu filmin sinemasına gitmiştim bende, sinemada ben dahil 4 kişi izliyor şimdi filmi.
en arka sıraya bi çift oturdu genç sevgililer, sağ tarafımda da bi adam var.
Şimdi ben öndeyim, neyse filmi izliyorum, kapı gıcırdayana kadar hiçbişey yoktu, daha sonra başladı herşey, bide salon küçük hoperlor dolu içerde nasıl bi baslı ses çıkıyor anlatamam size , gözümü kapaya kapaya izlemediysem ne olayım, kapasan ne fayda ses seni bitiriyor zaten,şimdi erkeklikte varya biz de hani filmden korku çıktı gitti demesinler diye salondan da çıkmadım(yemişim erkekliğini çıkıp gitsene sen salondan kim ne derse desin dimi,ama işte merakta var ya artık filmin sonunda da ne olacak diye).neyse film bitti şimdi çıkıyoruz salondan, arkadaki kız erkek arkadaşına diyorki ; ya hiç güzel film değilmiş berbatmış resmen gibisinden laf etti, erkek te öyle aynı şekilde.
ulan arkada sanki yiyişmekten filmi mi izleyebildiniz naneler diyorum ben de içimden onlara,gelin bi de bana sorun film nasıl diye, betim benzim atmış anasını satıyım.

(filmden etkilenmem sadece bu tür şeylere aşırı inandığımdan, yoksa yani bende orda öğrendim cinin 3 parmaklı olduğnu, ayak izlerininin çıktığını falan filan, palavra yani, saçma aslında.)