@eNerGy
Ajans aslında 10 yıldır bu sektördeymiş fakat geçen sene ortaklık bozulmuş ve yeni isimle tekrar bu işe başlamışlar. Referanslarının arasında gerçekten çok gelişmiş, global şirketler, ve önemli kişiler mevcut aslında. Ama gelir durumum buna oranla çok düşük işte. Yazılımcı arkadaş CSS konusunda daha bilgili, eskiden baskılı grafikleri tasarlayan arkadaş web tasarımı da yapıyormuş ve CSS de yazılımcıya aitmiş, fakat ben başlayınca bu işler bana geldi. Bi önceki mesajda tek tük yaptığım referansları gösterdim isterseniz inceleyin. Ayrıca şuanlık full flash siteleri ben yapmıyorum.
Görüşleriniz için çok teşekürler hocam, umarım ben de istediğim aşamaya gelebilirim.

@tazkalpmine
Siz de haklısınız. Ben bu ayımı bi nevi staj ayı olarak görüyordum, şimdi yorumlara göre yeni bi teklif sunacağım işte ona göre çalışmaya devam edeceğim. Yapılan işlere göre gerçekten az bir miktar bu.

@Prof.Hüko
İlk aşamada o gözle bakıyordum fakat çok yoğun şekilde çalıştığımdan ve çalışmalarımın beğenilip hepsinin sadece bana yaptırılmasından dolayı biraz daha dolgun bir ücret alabilsem daha iyi olurdu sanki hocam.
Sizin de kazandığınız miktar iyiymiş gerçekten fakat umarım size göre de uygundur bu miktar, sonuçta herkesin beklentileri farklı. İş hayatınızda başarılar size de.

@Serjean
Yol aslında pek sorun olmuyor mesafe yakın olduğundan gider de fazla değil, eğer istediğim artışı yaptırtabilirsem daha iyi olacak. Teşekkürler öneriniz için.