Arkadaşlar ismini vermeyeceğim bir firmada bir domainim ve hostum vardı.Geçenlerde aniden hizmeti kestiler.(Site legal bir siteydi)
Neden- niçin kapattınız gibi sorularıma tatmin edici bir cevap alamayınca vazgeçtim artık ticket atmaktan(yedeğimi bile vermediler).Neyse bugün reseller aldım eski hostingimde kayıtlı domainimi yeni ns lere yönlendirmek için hesabıma giriş yapayım dedim hata aldım.Bir çok kez denememe rağmen mail adresim veya şifrem yanlış diye uyarı aldım.Şifre talebinde bulunmak istedim bu seferde yazdığınız mail adresi sistemimizde kayıtlı değil uyarısı aldım.Yani domainimi yönlendirmek istedim fakat bir türlü başaramadım.
Ne yapmam gerekiyor acaba domainim 2 yıllık bir domain ve kaybetmek istemiyorum sırf onun için reseller aldım bugün.
Konu yanlış yerdeysede özür diliyorum.O kadar çok stresteyimki anlatamam.Çok şeyler yazmak geliyor içimden ama burada ne zaman hakkımı aramaya kalksam banlanma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorum yada banlanıyorum o yüzden fazla ağır konuşmayacağım.