exedat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben birebir aynı yöntemi 2 sene önce kendim kullanmaktaydım o zaman baya kafa yormuştum bu yöntemi bulmak için .günlük kazancım 600$ ın altına düşmüyordu ama gel görki google banladı.neden banladığınına gelicek olursak ben uyarimde sonra paranız içerde kalırsa üzülmeyin ;

• hitiniz kesinlikle türkiye orijinli olmasın olursada %10 dan az olsun
  • sakın olaki kopya içerik koymayın ! translateden çeviripte koymayın ! benim ingilizcem ileri seviye olmasına rağmen makale yazmaya üşeniyordum bir ara translate le makale girdim resmen siteye gelenler dalga geçiyordu hatta küfür edenler oluyordu bu nasıl bir ingilizce diye
  • en önemli sorun ise tıklanma oranının %5 i geçmesidir buna çok dikkat edin %5 i geçerse bence korkun banlanma riskiniz çok artıyor çünkü google incelemeye alıyor belli bir yüzdeden sonra
  • sitenizi açarken mentaliteniz çok önemli açıkça söliyim sırf para kazanmak için açmayın siteyi ilk hedefiniz ziyaretçilerin midesini doldurmak olsun para arkasından geliyor zaten ingilizce site açarken genellikle webmasterlar ziyaretçilere değer vermezler ama açarken sanki türkçe bir site açıyormuş gibi nasıl ziyaretçileri memnun etmeye çalışıyorsanız ingilizce yada adsense niche site yöntemlerinde de aynı prosesi devam ettirin.zaten yurtdışındaki insanlardan alıcağınız yorumlar tebrikler sizi daha da teşfik edecektir...
  • Sitenizi resmen Türkiye den soyutlayın amerikada kendinizi yaşıyor gibi düşünün bu şekilde sitenizi şekillendirin.Türkçe sitelere linkinizi dahi koymayın USA ve UK ağırlıklı backlinkler elde edinin... ayrıca siteyi her an biri google adsense e şikayet edebilir gibi üzerinde titreyin kurallara uyun google a bahane çıkartmayın.
  • Site tasarımıda sıradan olmasın çok kalıp site var artık paranıza kıyıp kendinize tema yaptırın.siteyi orjinalleştirin çünkü reklam veren firmalar sizin sitenizden memnunsa özellikle reklamların sizin sitesinde çıkması için fazla para bile ödüyorlar...
şimdilik aklıma gelenler bunlar bende bu sistemin dikkat edilmesi gereken yönlerini yazim dedimde canınız yanmasın furkan arkadaşında makalesine yardımımız dokunsun...
Neden banlandığın kısmı eksik kalmış.