RDY_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum sitenizi inceledim. Fakat böyle bir projeye böyle bir site yakışmamış. Daha doğrusu google adsense reklamları vs...

Sanırım ankaradasın. Eğer dilersen seni Bilkentte Bulunan GATA ya bağlı TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi hastanesinde bulunan gazi ve askerlerle ( rütbeli - rütbesiz farketmez ) ya da komtanıyla görüştürebilirim.

Eğer böyle bir proje yapıyorsan orayı çok iyi bilirsin, gazilerimiz adına kurulmuş bir hastanedir. Personel kadrosunda çocukları ya da yakınları hasta, engelli birçok kişi bulunmaktadır.

Sitene adsense reklamı almak yerine böyle kişilerin oluşturduğu derneklerin ya da kuruluşların reklamlarını alabilirsin. ( ücretli ya da ücretsiz )
Katılıyorum, o hastanede 3 ay kaldım. Ve oradaki birçok kişi size projeyle ilgili hem destek olabilir, hem fikir verebilir. Bu tarz sosyal projeler ülkemizde sürekli olması gerekir diyorum. En hassas olduğum bu konuda fikir alışverişine ihtiyaç duyarsanız, irtibat kurabilirsiniz.

RDY_tr ile bağlantı kurun derim. Eğer ciddi düşünüyorsanız GATA sizin için çok iyi bir kaynak olacaktır.

İyi çalışmalar dilerim.