arkadaşım iyi de sana niye ispat etmek zorunda anlamadım. sen karar mercii misin? sana illa bir şeyler insanlar onaylatmak zorunda mı?
bu paylaşım insanın aklına yattıysa bir şeyler yapar, yatmadıysa yapmaz.
madem kendini bilgili görüyordun , sen konu açsaydında paylaşsaydın.
Keşke bilip bilmeden konuşmasanda önceki yazışmaları bir okusan. mevzuya dahil olma gibi bir çaba sarf etmenide anlayabilmiş değilim ama neyse... Furkane nickli arkadaş benim yazdığım yoruma karşı bir yorum getirmiş, bende onunkine ve beni cahillikle suçluyor, eğer beni cahillikle suçluyorsa buyursun ispatınıda yapsın. boş boş konuşmasın. adwords'le yeteri kadar ilişkiliyim ama hani ispatlarsada cahil olduğumu kabul ederim. en azından bişeyler daha öğrenmiş olurum. benim anlatmak istediğim bu, ben bişeyleri yanlış biliyorsam oda bana doğrusunu anlatsınki bende doğruları öğreneyim. bunu anlayabilmek için illa ki alim olmak gerekmiyor değil mi?.
Neyse dostlar size tavsiyem kendinize özgün kaliteli projeler üretin ama yok üretemiyorsanızda en basitinden gidin yabancı resim veya ücretsiz wordpress, css tema siteleri açın. onlara uğraşmak ve büyütmek daha kolay tabii içeriğiniz özgün olduğu sürece.. ve emin olunki hitiniz daha çok olur. rekabeti yüksek ama ziyaretçisi az olan kelimelerle zaman kaybetmeyin yada onlarada ekstradan uğraşın sizin bileceğiniz iş. yani en basitinden bir tane yabancı resim siteniz olsun çok güzel para kazanırsınız. gözünüz yükseklerdeyse kazandığınız paralarlada daha güzel yatırımlar yapabilirsiniz. umarım herkes dilediğini elde eder ve güzel işler yapar.
Hepinize bol kazançlar...