Bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz aklım almıyor. Kaç gündür nasıl can hıraş veriler kurtarılmaya çalışılıyor, arka sahnede neler yaşanıyor bunların hiçbirinden haberiniz yok ve gelmiş "ortada yoklar" diyorsunuz.
Merak etmeyin, Grikare buralarda ve bir yere gittiği yok. Ayrıca yedeklerinizi Grikare'den değil, kurtarılabilmişse şayet Grikare'nin hizmet sağladığı kişi/kurumdan almanız gerekir.
Bu söyleminizi çok talihsiz buluyorum. Sizin de söylediğiniz üzere yedeklerinize bundan sonra gereken önemi gösterecek olmanız sevindirici.
Mağdur kişiler neredeyse suçlu durumuna düşecek. Evet, yedeklere bireysel olarak özen göstermemekten dolayı olayın tüm sorumlusu müşteriler değil mi? Bunlar ne kadar garip söylemler böyle? HDD'lere hasar veren de müşteriler değil mi? Neredeyse tüm suç müşteriye kalacak? Neler diyorsunuz arkadaşım siz?
Veriler can hıraş kurtarılmaya çalışıyormuş, arka sahnede neler yapılıyormuş. Tabi ki yapılacak. Tüm bu hizmet ve gerekli telafi çalışmaları onların sorumluluğu zaten. 48 saat siteler kapalı kaldı. Geri geldiğinde de üç ay önceki yedekle geldi! Bunu halen düzeltemiyorlarsa kusura bakmayın ama ben "yazık, çocuklar üçüncü gün oldu, durumu düzeltmek için canla başla çalışıyorlar" cümlesinden daha çok "işi bilmiyorlar, bir hosting firmasının gerekliliklerini sağlayamıyorlar" derim. İyi valla, sunucular günlerce çalışmasın, müşteriye de "adam gibi yedek alsaydınız" denilsin, öyle mi? Bu nasıl bir mantık? Kaldı ki, müşteriye açıkça 24 saatte bir düzenli yedek garantisi verilmiş.
Bu arada "ortada yoklar" gibi bir şey dememek lazım, grikare telefonunu vermiş, aradığımda da yanıt veriyor. Ortada varlar ve efendice cevap veriyorlar, ancak günlerdir çözüm gelmiyor.
Neyse, ben yine de düzeleceğine inanıyorum.