Furkane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerine katılıyorum ama sadece şuna katılmıyorum ...ingilizce içerikli site tutturmak türkçe içerikten cok daha zor... Tam tersi ingilizce sitede hit toplamak daha kolay türkçe arama yapan dünyada 50 milyon kişi var ise ingilizce yapan 2milyar kişi var yani bu pazar büyüklüğünü gösterir ama tabiki türkçede hit çekmek kolay aramalarda en çok olan kelişmeler dizi izle, bedava film indir, *****, marez, gibi keklimeler olunca ve bunlara yonelik site yapınca bu cok kolay bugun trdede bir sağlık sitesi açsanız özgün içerikli işiniz zor ingilizce açsanızda işiniz zor ama potansiyeliniz türkçeden daha kolay ve hiti bulmak daha basit ama tabiki ingilizce site açıp türkçe backlink alıp türkçe dizinlere ekleyim türkçe facebook gruplarından reklam yaparsanız işiniz çok zor arkadaşlar ...

Şimdi herkes bunu diyordur e hoş güzel iyi bir makale ama birazda yabancı hit çekmek için tiyor verseydiniz. Bu yüzden burada her hafta değişik hit çekme yöntemlerini anlatacağım.

Facebook kullanarak hit çekmek.

Arkadaşlar facebook ta bir adet bayan profili yaratıyorsunuz güzel resimlerle biraz doldurup içini gerçek gibi yaparak ve bir adet yakışıklı erkek profili üretiyorsunuz. Ülkelerine USA yı seçip güzel resimler ekleyip bilgiler girin daha sonra usa tabanlı arama yapıp arkadaşlar edinin iyi bir çalışma ile 1 ayda çok rahatlıkla 3000 kişi toplarsınız ama genel olarak hep USA ekleyin ve 3000 kişi topladıktan sonra sitenizde güzel içerikleri arkadaşlarınıza mail olarak gönderin ve bir grup açın siteniz ile ilgili ve arkadaşlarınızı çağırın gruba ve bu şekilde makalaeleriniz arkadaş listenizde dönemye başlar ve bu size hit ve kazanç olarak geri döner ben bu yötemle ayda 1000-2000 hit sağlıyorum ve gelirimi güzel düzeyde etkiliyor.
Arkadaşın imzasındaki siteye bakın 1.Biz niche site açtığımızda kategorilere keyword yazarız,Arkadaş üzerinde durulmuş adam gibi site yapmış.

Niche deyip geçmeyeceksin.Adam gibi emeğini vericeksin.Aldığım en iyi ders bu sanırım..