3 ay öncesine kadar egebit.com'dan domain ve reseller paketi aldım.şuana kadar gerek destek,gerek ahlak olarak gerçekten çok güzeldir. ancak 2 günden beri ulaşamamak ile birlikte sitem açılmıyor.Bunun nedeni grikare.com'muş,kendiside söyledi.
Bu aksaklık dün için söylendi.''Gece uyumayacağız yarına hallolmuş olacak''dediler.(grikare). Celil beye msn den ulaşamıyorum zaten şuana kadar egebit.com kapalıydı.telefon ile aramam mumkun değil(bir müşteri aramız meşguluz demişler.)
Anlamadığım şey ise ; grikare.com ve egebit.com ulaşılamıyordu. bugüne kadar. ancak kurmuşlar ve faaliyete geçmiş.Ama benim sitemde bir oynama yok.yedekleri yüklemekte olduklarını söylediler(grikare) ama hala yüklemediler veya ne yapıyorlarsa bilmiyorum.Egebit'e msnden ulaşamıyorum.(oysa ki r10'da
Açıkcası egebit güzel bir şirket ancak hosting konusunda çok zayıf kalıyorlar.celil bey ve yakup bey gerçekten çok süper insanlar.
Benim istediğim sitemin açılması ya dayedeklerimin verilmesidir. eğer bu akşam saat 20:00'e kadar sorunu çözmezlerse yeni bir firmaya geçeceğim bari yedekler diyorum.