Herkese iyi günler.Yeni açacağım web sitenin tasarımlarını bitirdim.Şimdi çok iyi bir host sponsoru isteğinde bulunmak üzere burdayım.Hemen sitenin yapısından falan bahsedeyim.Site şu an için 4 bölümden oluşuyor.Gelecekte eğer üzerinde duran yetkililer buldukça genişletmeyi düşünüyorum.Sitenin ana sayfası ingilizce diğer 3 bölümü Türkçe olacak.Kurulan sistemlerse wordpress.Ben sadece anasayfadaki içeriği anlatayım.İçerik webmaster içeriği.Kullanıcılara ücretsiz sunulan malzemeleri kendi yaptığım ürünleri, çeşitkli web sitelerdeki temaları, psd dosyaları gibi geniş bir arşiv sunacağım.Alt bölümler ise Türkçe olacak.Bunlardan bir tanesi kullanıcıların para kazanacağı bir site olacak.Başka birşey açıklamak istemiyorum.Ama işin çok ciddi ve çok iyi tutacağına eminim.Yeni temalarla geliyorum.Haftalık 20 binin altına düşmeyecek bir site açılıyor.O yüzden bu ağırlığı kaldırabilecek bir sponsor arıyorum.Destekleriniz için teşekkür ediyorum.Hosting bugün çıkarsa tahminen 3-4 gün sonra site tamamıyla açılacak.İyi günler.