Merhaba hocam öncelikle sizi teprik ederim güzel bir script ve tema yaptığınız için. Fakat ben scripti gezerken bazı eksikler gördüm ya da benim görmek istediklerim scripte yok diye bu eksikleri yazıyorum eğer bu eksikler giderilirse belki daha çok ilgilenen olacak ve bende alabilirim. eksiklere gelince aşağıda sıralıyorum.

1: Haber içerik
haber detay'daki resimler aynı boyutta olmuyor bazıları büyük bazıları küçük gösteriyor sabit bir resim olabilir mesela 250x250 . ve bu haber kaç kez okundu, haberi arkadaşına gönder, gibi linkler. ve haber detay'da haber resmi altına aynı resim ebatında mesela resim 250x250 boyutunda reklamda 250x250 boyutunda olmalı.

2: Video bölümü
video detay'da yani izlenme yerinde altına

Bu video toplam 10 defa izlendi
Video Açıklama :
Video Beğendim : Beğenmedim
Video Kategori :
Video Etiket :
Sitene Ekle(Link)

ve yorum ekle, beğen, paylaş gibi linkler

video detay izlenme yerinin sağ tarafında haber yazıları var onların yerine son eklenen videolar ve altına benzer videolar. ve video katagori yeri alt php de konuşmuş bu video linki üst php katagori linklerin yerindede olmalı.

3: Resim geleri
Üste video gatagorisinde belirttiğim gibi yine üst php ye foto galeri katagori linki koyulmalı. ve şu davar resme tıklıyoruz altında benzer resimler yazmıyor benzer videolar yazıyor o kısmı benzer resimler gibi yada son eklenen resimler gibi bir katagori oluşturmak güzel olur. resim detayında resmin bize göre sol üste 123 rakam lı sıralama bize göre resmin altında sağ alt köşede de olsa daha iyi olur hem üstten hem alttan tıklayarak resim değişebilir. ve resmin altına yorum ekle, beğendim, paylaş, gibi.

Hocam bu benim gördüğüm eksikler belkide benim görmek istediğim şeylerdir.
eğer bunları yapar hazırlarım dersen 1 tane alabilirim kolay gelsin.

Başta dediğim gibi script ve tema mükemmel eline koluna sağlık.