mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanılıyorsun bence
Google android telefonunu piyasadan çekti az sattığı için google'ın donanımda iyi olmadığınıda bir çok blogta okudum , google'ın son dönemlerde yüksek oranda kullanıcı kaybettiğini düşünüyorum , özellikle webmaster'lar alternatif kaynaklar araştırmaya eğilim gösterdiler.Bunun haricinde çok fazla büyük şirket olması nedeniyle etkisi bize pek yansımıyor bir zamanlar batmayacak dedikleri titanikte battı unutmayalım hiç bir şey sonsuz değildir sadece uzun sürelidir... Ve hiç kimse herşeyde usta olamaz bir şeyde uzman olur o işi çok iyi yapar.Ben herşeyde iyiyim diyen adamdan hayır gelmez yalan söylüyordur yada herşeyden bir tutam bilgisi vardır

Ben google'ı tekelcilik ile suçlamıyorum ama bu konuda tekel olduğu bir gerçek çünkü arama alanında üzerine yok veya web alanında , google usta ama webde

Bing konusuna gelince google resim aramalarında yaptığı düzenlemeden sonra açıkcası bing'e yöneldim çünkü google'ın resim aramaları hiç hoşuma gitmedi... Onun haricinde bing'i ana sayfası yapan bir çok kişi var o şekilde kullananlar var msn aramalarında vs çıkıyor haricinde pek kullanmıyorum