Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
Egebit'in çok iyi niyetli olduğunu biliyorum ve bunu da belirttim zaten. Ancak yaşadığım sorunlar bu son kesinti ile sınırlı değil. Bu kesinti bardağın dışına çıkan en büyük damla oldu.
Maalesef uptime oranı ciddi oranda düşük ve kısa süreli çok fazla kesinti yaşanıyor. Bunun önüne geçilemedi. Bana en çok gelen şikayetler "neden siteye giremiyorum" şeklindedir. Günün muhtelif zamanlarında çok sık kesintiler oluyor. Bu Google indexlemelerini de etkiliyor. Dediğim gibi site yöneticisi araçlarında çok fazla "ulaşılamıyor" hatası var. Bu durum sitenin Google yerleşimi konusunda açık şekilde sıkıntı çekeceğini gösterir.
Celil Bey daha iyi bilir; Egebit'e geçmeden önce günlük hitim 1,5K'ya yaklaşmıştı ve hızla artıyordu. Zaten trafik yetmediği için arayışa girmiştim. Egebit'e geçtim geçeli hitlerim 0,5K'nın altına düştü. Üstelik daha iyi arayüz, daha iyi optimizasyon ve artan günlük özgün girişe rağmen. Bir de üstüne adwords ve diğer reklamlarıma rağmen.
Tabi ki tüm hiti bu konuya bağlamıyorum ancak bunun büyük bir sorun olduğu da açıktır. Maalesef en temel sorun uptime oranı. Yoksa bu son büyük kesinti genel sorunun sadece bir bölümüdür.